News

The latest information

Výroba knedlí

Od piatku 27.9.2018 opäť začíname s výrobou knedlí pre zamestnancov ŽU na  objednávku. Objednať knedle je možné v Menze, FBI, FRI bufet, Stará Menza, Kafetéria Rektorát vždy od pondelka do stredy. Knedle na dané stredisko Read more…

Obrovský úspech Menzy!!!

Menza Žilinskej univerzity sa po prvý krát tento rok, ako nováčik,  zúčastnila medzinárodnej súťaže o Najlepšiu Menzu. Už štvrtý ročník súťaže organizovala Karlova univerzita v Prahe. Súťažiace družstvá boli z Drážďan, Čiech a Slovenska,  spolu 7 teamov. Z troch súťažných Read more…

FCC pult na Novej menze

FCC pult na Novej menze bude v prevádzke každé ráno od 7:00 hod na raňajky. Začíname 17.9.2018. Budeme tam mať tie úžasné lievance, krupičnú kašu, omelety, volské oká so slaninkou…priebežne budeme pridávať foto

Opening hours

The opening hours are changing during the year

New canteen

Pondelok - štvrtok 7:00 - 18:00
Piatok 7:00 - 13:30

AR

Pondelok - štvrtok
6:30 - 15:30
Piatok 6:30 - 13:30

Stará Menza

Pondelok - štvrtok 10:00 - 18:00
Piatok 10:00 - 14:30

FBI
Pondelok - piatok 8:00 - 13:30

Kafetéria

Pondelok - piatok
7:00 - 15:00

FRI

7:00 - 14:00

Hodnotenia študentov

Zopár hodnotení stravovacieho zariadenia z radu študentov ... (zdroj facebooková stránka novej menzy)
Andrej K.

Andrej K.

* * *

"Polievka sa niekedy nepodarí, najmä mliečna je "chuťovka". Omáčky k prírodným kuracím rezňom pôsobia umelo. Menu 6 väčšinou ujde."

Marianna C.

Marianna C.

* * * * *

"Menzu som mala rada, aj starú aj novú. Jedlo bolo výborné, tak sa celkom divím že tu čítam aj negatívne recenzie. Poniektorí asi chcú aby univerzitná jedáleň spĺňala kritériá ako v Grandhoteli Pupp. Ako študent samoživiťel som mala financie dobre spočítané, a obedom z menzy som nikdy nepohrdla, za tú cenu to bol pre mňa až nadštandard a navyše chutný. Ako tu písala jedna slečna, aj keby ste sa stravovali doma tak vám v mamahoteli budú tie jedlá opakovať a dokonca nebudete mať na výber z 7 jedál. Takže za mňa super."

Jan A.

Jan A.

*

"Jedlo každý týždeň v podstate to isté, len omáčky ku kuraciemu mäsu s ryžou menia farbu... O veľkosti porcii mäsa asi zbytočne vravieť... UŽ ani menu 6, ktoré by malo mať vyšší štandart, keďže stojí viac, nie je čo bývalo. O servise podávania jedla ťažko povedať niečo pozitívne. Neviem, ako je možné, že podávate takýto nízky štandart za takú cenu. Možno by sa oplatilo, ak by riaditeľ, alebo niekto kompetentný za chod Menzy, išiel na návštevu do niektorej z bratislavských vysokoškolských jedálni. Cestu tam mu zaplatím a rád pôjdem s ním sa tam pozrieť. :)"

Contact

Ing. Daniela Slováková Director of SZ ŽU phone.: 041/513 1430, 0905 476 582 daniela.slovakova@uniza.sk
Gastronomic events phone: 041/565 1461, 041/513 1802 michaela.komackova@uniza.sk
Prevádzka phone: 041/513 1801 prevadzkasz2@uniza.sk

Kontaktujte nás