top of page
Blurry Blue

Jedálny lístok

Nová menza

Pondelok 3.11.2025

Polievka - Kelová

Menu I - Pečená bravčová krkovička, dusená zelenina, zemiaky               

Menu II - Kuracie prsia v jemnej kari omáčke s citrónom, farebnou paprikou, ryža, obloha

Menu III - Bryndzové halušky so slaninkou

Fit menu - Kuracie prsia, cestoviny penne, vajíčko, ementál, pór

Pizza menu V - Anglická slanina, mozzarella, syr, pór, cesnak

Pult FCC menu 8 - Paradajkové rizoto s parmezánom, grilované kuracie prsia

Menu IX - Bravčová panenka na sušených marhuliach, omáčka s portským vínom, ryža, zemiaky belgia, zelenina

Utorok 4.11.2025

Polievka - Zeleninová s mrveničkou a paprikou 

Menu I - Plnené kuracie prsia s mletým mäsom, zeleninou, syrom, kaparami, dlhozrnná ryža, obloha                    Menu II - Segedínsky bravčový guláš, kysnutá knedľa

Menu III – zelená jedáleň - Tofu v BBQ omáčke, ryža, obloha

Fit menu - Pečená hliva ustricová, listové šaláty, čerstvá uhorka, cherry paradajky, dressing

Pizza menu V - Holandská saláma, mozzarella, syr, šampiňóny, cibuľa

Pult FCC menu 8 - Pečená hliva ustricová, zmes šalátov, čerstvá uhorka, cherry paradajky, americké zemiaky, dressing

Menu IX - Pomaly dusené hovädzie mäso s gurmánskou tarhoňou, zelenina

Streda 5.11.2025

Polievka - Fazuľová diétna

Menu I - Kuracie prsia v smotanovo – horčicovej omáčke, pečené zemiaky, obloha

Menu II - Mexický hovädzí guláš, ryža s hráškom, posypané syrom, obloha

Menu III – na objednávku - Jablkový perník s kávovym pudingom

Fit menu - Lososové nugetky, vajíčkovo – syrový šalát

Pizza menu V - Mozzarella, syr, šunková saláma, kyslá smotana, parmezán, pór, cibuľka opražená

Pult FCC menu 8 - Tekvicové orzotto so smotanou, parmezánom, morčacie kúsky

Menu IX - Bravčový steak so slaninkou, fazuľkou, šampiňónmi, ryža, steakové hranolky, zelenina

Štvrtok 6.11.2025

Polievka – zelená jedáleň - Dyňovo – cícerová

Menu I - Vyprážaný marinovaný pikantný rezeň v chrumkavom obale, pučené zemiaky, sterilizovaná cvikla

Menu II - Znojemská hovädzia pečienka, ryža, obloha

Menu III – zelená jedáleň - Šošovicové čevapčiči, zemiaky, vegánsky dressing, obloha

Fit menu - Marinovaný králik, šalát tabbouleh

Pizza menu V - Debrecínska pečeň, mozzarella, syr, cesnak, olivy, paradajky

Pult FCC menu 8 - Marinovaný králik, cestoviny s paradajkovým pestom

Menu IX - Obrátený bravčový rezeň, ryža, steakové hranolky, zelenina

Piatok 7.11.2025

Polievka - Pekingský bravčový vývar

Menu I - Grilovaný encián preliaty bazalkovým pestom, zemiaky, jogurtový dresing

Menu II - Koložvárska kapusta, zemiaky

Menu III – na objednávku - Pečené tvarohové buchty

Fit menu - Tuniak (sterilizovaný), zmes šalátov, dressing, grahamový rožok

Pizza menu V - Mozzarella, syr, šampiňóny

Pult FCC menu 8 - Pappardelle al pomodoro, stracciatella, bazalkovo – parmezánový crumble

Menu IX - Plnené morčacie prsia so slaninkou, nivou, pórom, ryža, americké zemiaky, zelenina

Kontakt

Anna Ďatková riaditeľka:

tel.: 041/513 1430, 0905 476 582

anna.datkova@uniza.sk

Danica Bellová koordinátorka akcií:

tel.: 041/513 1433, 0917 512 904

akcia@uniza.sk

Prevádzka:

tel.: 041/5131801, 0905 917 230 031

prevadzkasz2@uniza.sk

akcia@uniza.sk

Beáta Rybáriková pokladňa Nová Menza:

tel.: 041/513 1432, 0907 835 172 

beata.rybarikova@uniza.sk

Kuchyňa:

tel.: 0907 375 011

Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok: : 10:30 13:30

Sledujte nás

  • Facebook
  • Instagram

Objednajte akciu

Danica Bellová koordinátorka akcií

tel.: 041/513 1433, 0917 512 904 

danica.bellova@uniza.sk

Kontaktujte nás

2024 made by KUNA

bottom of page