top of page
Blurry Blue

Jedálny lístok

Nová menza

Pondelok 19.5.2025

Polievka - Šošovicová jarná 

Menu I - Kuracie prsia s baby mrkvou a špargľou, ryža, obloha

Menu II - Belehradský bravčový rezeň, zemiaky, obloha (lečo)

Menu III - Plnený kelový list s ryžou, syrom, zemiaky, obloha

Fit menu - Kuracie prsia s kožou, pohánka, zmes šalátov, dressing

Pizza menu V - Šunka, brokolica, syr

Pult FCC osmička - Cestoviny penne, bryndza, prosciutto, cherry paradajky, kuracie prsia

Menu IX - Bravčový steak, omáčka Diane, ryža, americké zemiačky, zelenina (brandy, smotana, šampiňóny), obloha

Utorok 20.5.2025

Polievka - Polievka zo zelenej fazuľky

Menu I - Kuracie prsia v pikantnej marináde, ryža, omáčka, obloha

Menu II - Bravčové výpečky, dusená hlávková kapusta, knedľa

Menu III – zelená jedáleň - Tofu guľôčky s vegánskym dressingom, zemiaky, obloha

Fit menu - Vykostené kuracie stehno, ryža natural, pečená mrkva, dressing

Pizza menu V - Šunková saláma, prosciutto, pór, údený syr, mozzarella

Pult FCC osmička - Rizoto zo slovenskej ryže, mexická zelenina, bravčové kúsky

Menu IX - Hovädzie pomaly dusené so špargľou, mandľami, ryža, steakové hranolky, zelenina

Streda 21.5.2025

Polievka - Ukrajinská kuracia polievka

Menu I - Kuracie prsia v syrovej kruste, zemiaková kaša, obloha

Menu II - Hovädzie dusené Alain Ducas, ryža, obloha (šampiňóny, olivy, mrkva, víno)

Menu III – na objednávku - Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

Fit menu - Strukovinové rizoto, grilovaný tofu syr

Pizza menu V - Pikantná suchá saláma, paprika, šunka, syr

Pult FCC osmička - Pappardelle s prosciuttom, hríby, králik

Menu IX - Bravčové kúsky s pomarančom, ananásom, ryža, americké zemiaky, zelenina

Štvrtok 22.5.2025

Polievka - Cuketová z čerstvej cukety 

Menu I - Čínske kuracie soté, ryža, obloha

Menu II - Viedenská hovädzia pečienka, pučené zemiaky, obloha

Menu III – zelená jedáleň - Stir-fry s hlávkovou kapustou

Fit menu - Sójové karbonátky, karfolovo - mrkvový šalát

Pizza menu V - Šunková saláma, slanina, ananás, syr 

Pult FCC osmička - Tagliatelle al pomodoro, stracciatella, bazalkovo-parmezánový crumble

Menu IX - Plnené kuracie prsia s nivou, brokolica, šunka, ryža, zemiaky belgia, zelenina

Piatok 23.5.2025

Polievka - Boršč 

Menu I - Vyprážaný pangasius v pivnom cestičku, cestovinový šalát

Menu II - Cuketovo kuracie placky, zemiaky, jogurtový dressing

Menu III – na objednávku - Chia koláč s ovocím

Fit menu - Losos, cestoviny so špenátovým pestom

Pizza menu V - Šampiňóny, syr, vňať

Pult FCC osmička - Losos, pečený zemiak v šupke, zmes šalátov, kôprový dressing

Menu IX - Bravčová živánska, ryža, americké zemiaky, zelenina

Kontakt

Anna Ďatková riaditeľka:

tel.: 041/513 1430, 0905 476 582

anna.datkova@uniza.sk

Danica Bellová koordinátorka akcií:

tel.: 041/513 1433, 0917 512 904

akcia@uniza.sk

Prevádzka:

tel.: 041/5131801, 0905 917 230 031

prevadzkasz2@uniza.sk

akcia@uniza.sk

Beáta Rybáriková pokladňa Nová Menza:

tel.: 041/513 1432, 0907 835 172 

beata.rybarikova@uniza.sk

Kuchyňa:

tel.: 0907 375 011

Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok: : 10:30 13:30

Sledujte nás

  • Facebook
  • Instagram

Objednajte akciu

Danica Bellová koordinátorka akcií

tel.: 041/513 1433, 0917 512 904 

danica.bellova@uniza.sk

Kontaktujte nás

2024 made by KUNA

bottom of page