top of page
Blurry Blue

Jedálny lístok

Nová menza

Pondelok 16.6.2025

Polievka - Krúpková

Menu I - Kuracie nugetky v bylinkovej strúhanke, zemiaková kaša s hráškom, špenátom, obloha

Menu II - Pečená bravčová krkovička na slanine a cesnaku, ryža, miešaný šalát

Menu III - Cviklové placky, zelenina, jogurtový dressing 

Fit menu - Kuracie prsia, pohánkový šalát s cícerom a špargľou

Pizza menu V - Debrecínska pečeň, paradajky, syr

Pult FCC osmička - Cestoviny Veronika (kuracie prsia, farebná paprika, šunka, šampiňóny, sušené paradajky)

Menu IX - Bravčové karé na pive, ryža, steakové hranolky, zelenina

Utorok 17.6.2025

Polievka - Hrachová s paprikou

Menu I - Kuracie prsia v jogurtovej marináde, mrkvová ryža s kari, obloha

Menu II - Hovädzie varené, kôprová omáčka, kysnutá knedľa

Menu III – zelená jedáleň - Fregola sarda (tarhoňa, cvikla, farebná šošovica)

Fit menu - Brokolicovo – syrový šalát, kuracie rezníky

Pizza menu V - Malokarpatská saláma, šunková saláma, cibuľa, syr

Pult FCC osmička - Paradajkové rizoto z tarhone, pomaly dusené bravčové kúsky, zelenina

Menu IX - Zemiakové rosty, pečené zemiaky, kyslá kapusta s hroznom a jablkom, kuracie prsia, bravčová panenka, syr

Streda 18.6.2025

Polievka - Bryndzový demikát

Menu I - Morčacie prsia zapekané so šunkou, ananásom a čedarom, ryža, obloha

Menu II - Segedínsky bravčový guláš, kysnutá knedľa

Menu III – zelená jedáleň - Syrokrémové halušky so slaninkou

Fit menu - Marinované morčacie prsia, uhorkovo - paradajkový šalát

Pizza menu V - Oravská slanina, hrášok, oštiepok, syr

Pult FCC osmička - Morčacie rezance s brokolicou a kešu orieškami, ryža parboiled

Menu IX - Marinované vykostené kuracie stehno, zmes šalátov, medovo – horčicový dressing s pomarančom, fit tyčinka

Štvrtok 19.6.2025

Polievka - Paradajková s ryžou

Menu I - Pečené kurča s plnkou (rožok, kuracia pečienka), pučené zemiaky, paradajkový šalát

Menu II - Záhradnícke bravčové kocky, ryža, obloha

Menu III – zelená jedáleň - Cesnakové stripsy s tofu syrom, ryža, brokolica, obloha

Fit menu - Cestovinový šalát s krabími tyčinkami, losos

Pizza menu V - Šunka, kukurica, syr

Pult FCC osmička - Smotanovo – zeleninové tagliatelle, losos

Menu IX - Jelenie mäso po burgundsky, ryža, zemiaky Belgia, pečená mrkva s brusnicami

Piatok 20.6.2025

Polievka - Hovädzí vývar s ryžou a hráškom

Menu I - Vyprážané vykostené marinované kuracie stehno, zemiaková kaša, uhorkový šalát

Menu II - Zapekaná ryba tilapia so zeleninou, mozarellou a citrónom, ryža, obloha

Menu III – na objednávku - Šúľance s makom a višňovou omáčkou

Fit menu - Vyprážaný karfiol, zmes šalátov, cherry paradajky, uhorka, kukurica, pór, dressing

Pizza menu V - Mleté bravčové mäso, kapia, šampiňóny, syr

Pult FCC osmička - Kuskus s ostrým kuraťom, hranolkami, zelenina, (kečup, mandarínky)

Menu IX - Bačovský bravčový rezeň, ryža, zemiaky, kyslá obloha, (vajíčko, slanina, cibuľa)

Kontakt

Anna Ďatková riaditeľka:

tel.: 041/513 1430, 0905 476 582

anna.datkova@uniza.sk

Danica Bellová koordinátorka akcií:

tel.: 041/513 1433, 0917 512 904

akcia@uniza.sk

Prevádzka:

tel.: 041/5131801, 0905 917 230 031

prevadzkasz2@uniza.sk

akcia@uniza.sk

Beáta Rybáriková pokladňa Nová Menza:

tel.: 041/513 1432, 0907 835 172 

beata.rybarikova@uniza.sk

Kuchyňa:

tel.: 0907 375 011

Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok: : 10:30 13:30

Sledujte nás

  • Facebook
  • Instagram

Objednajte akciu

Danica Bellová koordinátorka akcií

tel.: 041/513 1433, 0917 512 904 

danica.bellova@uniza.sk

Kontaktujte nás

2024 made by KUNA

bottom of page